© Vicky Bogaert
WORKSHOP BIG GREEN EGG: WINTER EDITION

DECEMBER

11
DINSDAG
BERLARE • Op dinsdag 11 december organiseren we een workshop Big Green Egg in een speciale winter edition. Na een korte uitleg over de toestellen en hun werking, starten we met het bereiden van een heerlijke menu. Elk gerecht wordt op de Big Green Egg gerookt, gebakken of gebraad. Tussendoor genieten we van een heerlijk aperitiefje op ons terras langsheen het Donkmeer, weg van alle drukte.

Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Je leert bbq kennen in al zijn facetten en haalt zo meer uit je Big Green Egg. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe technieken, handige tips of interessante weetjes kennen.

Na afloop van de workshop schuifen we onze benen onder tafelen en genieten we samen van de bereide lekkernijen. Onze lange tafel en de unieke setting maken het extra gezellig!

Steeds inbegrepen:
- Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om meer uit je bbq te halen op een inspirerende locatie;
- Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag);
- Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water;
- Aperitief en water tijdens de workshop.

Tijdens deze workshop bereiden we de volgende gerechten:
Gerookte oesters met pancetta
Gebakken dorade in tomatensaus met noedelsalade – ca chien
Gestoomde makreel op knäckebrood
Met dennenaalden gerookte zalm – mieriekswortel – en gekiemde zaden
Runderstoofpot met rode wijn en wintergroenten
Chocoladetaart met bosbessenmousse

Prijs per persoon: 69 euro
Inschrijven is verplicht via www.kookatelier-lagom.be, info@kookatelier-lagom.be of 0468 57 16 02

Bron: UiTinVlaanderen.be

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55
9290 Berlare
breng me hierheen