© Christine Roelofs
POP UP CAFé & OPEN TUINWEEKEND WOESTE GOESTING

SEPTEMBER

29&30
OUD-TURNHOUT • Voor het open tuin weekend bak ik allerlei heerlijke taarten, met ingrediënten die bij dit seizoen horen. Ik zorg ook voor fijne hartige zaken en natuurlijk ook weer voor mijn Woeste Goesting smikkelplank, gevuld met een prachtige wilde sla, allerlei delicatessen uit mijn eigen keuken, zoals sleedoornolijven, kornoeljeolijven, kweepeerkaas, gekarameliseerde groene tomaten, gefermenteerde zoet zure krieken, mooie streekkazen en worst en coppa van de Bonte Bentheimervarkens van Sengersbroek.

We schenken streekbieren, maar ook mijn eigen wijnen van Berk, Mispel, Kweepeer en Selder en natuurlijk ook frisse alcoholvrije cocktails en mooie kruidenfusions.

Meer dan 50 mooie producten kun je proeven zoals siropen van allerlei wilde bloemen en planten, diverse gelei en confituur, pesto's en niet te vergeten mijn lijn van gefermenteerde producten, want fermenteren heeft me in z'n greep!
Kom lekker rondneuzen in de tuin, proeven aan mijn kraam en laat de tijd even voor wat het is, want een paar uurtjes vertoeven in mijn tuin is easy onder het genot van wat smakelijks op je bord en in het glas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Woeste goesting
Heieinde 85
2360 Oud-Turnhout
breng me hierheen