© christine roelofs
ZONDAGMIDDAGDINER IN DE WILDE PROEFTUIN VAN WOESTE GOESTING

OKTOBER

29
ZONDAG

NOVEMBER

26
ZONDAG
OUD-TURNHOUT • Er is op mijn website een agenda van zondagmiddagdiners te zien. Wanneer u daarop klikt kunt u kunt reserveren via het inschrijfformulier. We serveren op deze data een 3-gangen diner inclusief 2 aperitiefgerechtjes en een tussengang.

U vertoeft een middag lang buiten of in de serre, in mijn wilde proeftuin, genietend van mijn nieuwe vondsten en experimenten, alles van het seizoen en uit de streek. De tijd staat even stil, er is alle ruimte voor een gesprek, een wandelingetje door de tuin, een moment bij het vuur… De tuin is deze middag van u en uw tafelgenoten.

De etiquette is er een van genieten en jezelf zijn. Ondertussen serveren wij u heerlijke gerechtjes, verrassende borden, kleurrijk en subtiel. Woest, wild maar mooi, even dicht bij de bron, genieten van mijn oogst.

Het contrast kan misschien niet groter zijn. Met uw voeten in het gras, uitkijkend op tuin, voelt u dat u deelt in de oogst en blijkt het makkelijk genieten. Ik nodig u uit om mijn proefkonijn te zijn. Ik zal u niet teleurstellen. Wees welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Woeste Goesting
heieinde 85
2360 Oud-Turnhout
breng me hierheen