© Deborah De Lausnay
WORKSHOP PASTA

OKTOBER

30
DINSDAG
BERLARE • Wegens succes organiseren we ook een extra workshop pasta:

Pasta is niet alleen hét symbool van de Italiaanse keuken, het is ook een vaste waarde als lievelingsgerecht. Een pasta workshop kon dus niet ontbreken in ons aanbod! Tijdens deze workshop leer je pasta bereiden in verschillende vormen, smaken en kleuren. Van cappellini tot opgevulde ravioli, alle soorten pasta passeren de revue tijdens onze workshops. Eén ding is zeker; met onze tips en tricks lukt je pastadeeg keer op keer!

Na afloop van de workshop babbelen we nog even bij en genieten we van al de bereide lekkernijen met een lekker glaasje wijn. Want zeg nu zelf, wie is er niet gek op verse pasta?

Steeds inbegrepen:
- Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste pasta op tafel te toveren
- Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
- Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
- Aperitief en water tijdens de workshop

Tijdens deze workshop bereiden we de volgende gerechten:
Cappellini – venusschelpen – kerstomaatjes – koriander
Cappellini van rode biet – Sint -Jacobsvrucht - pastinaak – schuim van moriellen
Ravioli – boschampignons – aardpeer
Gnocchi – ricotta – a l’arrabiata – parmezaan
Tortellini – spinazie – pijnboompitten – Duroc – Compé kaas
Ravioli – plattekaas – gedroogde vruchten – rozijnen – mangocoulis

Prijs per persoon: 65 euro
Inschrijven is verplicht en kan via www.kookatelier-lagom.be, info@kookatelier-lagom.be of 0468 57 16 02.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55
9290 Berlare
breng me hierheen