© bazaars vzw
WORKSHOP: KOKEN MET EEN CREATIEF THEMA

SEPTEMBER

21
VRIJDAG

OKTOBER

26
VRIJDAG

NOVEMBER

23
VRIJDAG
HASSELT • Wist je dat?
Dat zal de hamvraag zijn tijdens deze avonden. Vertrekkend van een kunstzinnig of cultureel weetje loods ik je die avond doorheen eenvoudig en lekker te maken recepten. Een avond die draait om gezelligheid, samen koken, ideeën uitwisselen, plezier maken en genieten van de verhalen over het thema en het lekkere eten aan een creatieve tafel.

Je krijgt alle recepten en wist-je-datjes mee.

Je werkt per twee een receptje uit, max 12 deelnemers. We koken/bakken in de keuken en het atelier.

De avond start om 18u30 zodat we tegen 20u ten laatste aan het eten zijn.

Aperitief en water inbegrepen in de prijs, frisdrank en wijn zijn te koop.

Wie geeft de kookles?

Inge Vanhoof is onze creatieve duizendpoot in ons atelier. Tevens houdt ze van lekker eten, maar vooral eenvoudig, lekker, gezond en snel klaar te maken eten. In haar drukke leven moet de frigo vooral inspireren!

Thema's

21 september: ‘ De aardappeleters’ van Vincent Van Gogh, alle weetjes en recepten over de aardappel, Van Gogh, chunu, stempels…

26 oktober: ‘groen’ in de zin van groenkunst, kunst in het groen, landschapskunst, bloemen…. én durf jij de groene masterchef-uitdaging aan te gaan? (geen inspiratie? geen nood, recepten zijn altijd aanwezig!)

23 november: La belle epoque, het mooie tijdperk in Frankrijk en België einde 19e eeuw, gekenmerkt door de enorme ontplooiing in de kunsten. Maar wat aten die kunstenaars toen? Wie waren ze? Hoe was de sfeer (aan tafel)? Dompel je onder in deze post-modernistische tijd en geniet!

Doelgroep: Volwassenen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Hangar Bazarts
Lummense Kiezel 68b
3500 Hasselt
breng me hierheen