© Carl Vandervoort
WORKSHOP KOKEN : BAKKEN EN BRADEN

OKTOBER

24
DINSDAG
HOOGSTRATEN • Hoe bak ik die steak sappig saignant ? En op hoeveel graden braad ik m’n rosbief ? Hou jij ook van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje ? Of van een gebraad dat alle tijd heeft gekregen om te garen in de oven ?
In deze workshop, georganiseerd door KVLV Hoogstraten op dinsdag 24 oktober 2017 om 19u in VTI Hotelschool Spijker, ontdek je hoe je runds- en varkensvlees van bij ons zo lekker klaarmaakt dat het smelt op je tong.
Op het menu staat : varkensgebraad met mosterdsaus, Zuiderse mignonettes met broccoliflan, varkenskotelet met appel, rosbief met kruidenkorst en onglet met sjalot en rode wijn.

Prijs : 12 € voor KVLV leden, 15 € voor niet KVLV leden
Info en inschrijven voor 13 oktober 2017 via kvlvhoogstraten@hotmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

VTI Hotelschool Spijker
Gelmelstraat 62
2320 Hoogstraten
breng me hierheen