WINTERPROEFT DINER

27 JAN
tot
3 FEB

KALMTHOUT • Weg winterdipje! Na de succeseditie 'Zomerproeft', is het nu tijd voor het meest gezellige pop-up seizoensrestaurant 'Winterproeft' in een sfeervolle, winterse setting in Arboretum Kalmthout.

Winterproeft garandeert je een zinnenprikkelende ervaring in de prachtige winterse setting van Arboretum Kalmthout. In deze tijd van het jaar staan de toverhazelaars volop in bloei. Ze tonen hun betoverende frêle bloempjes op kale takken en verspreiden een krachtig maar heerlijk zoet parfum doorheen de tuin.

Schuif aan tafel in het pop-up klasserestaurant van Lode Arnouts. Hij serveert er een seizoens-driegangendiner op topniveau in een oogstrelende presentatie. Kom gezellig buiten en boek jouw seizoensdiner! Enkel voor individuele reserveringen, geen groepen. Het diner wordt in het Serrehuis geserveerd, in een sfeervol, winters decor.

Programma diner: 17.30 uur welkom met aperitief, 19.00 uur 3-gangen diner Prijs: € 58 per persoon. Dranken zijn niet in de prijs inbegrepen, je rekent deze ter plaatse af.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
breng me hierheen