THE WILD BRUNCH - THE HUMMUS EDITION

FEBRUARI

25
ZONDAG
GENT • Voor deze 4de editie van The Wild Brunch trekken we richting Midden-Oosten.
Let's get Syrious: de keukenploeg van Vooruit nodigt voor deze brunch de Syrische gastkok Iyas Kadouni uit.

Verwacht je aan een rijkelijk buffet vol falafel, hummus, burgul, tabouleh en groenten die barsten van de smaak. Doe je te goed aan gerechten met een heerlijke Ottolenghi-touch dankzij exotische ingrediënten zoals za’atar, freekeh, sesam, sumak, granataappel en andere beauties from the east. Dat alles overgieten we graag met de meest appetijtelijke yoghurt- en andere sausjes, specerijen en verrassende interventies.

Middle Eastern homemade brunch buffet, all you can ea(s)t!
 
My hummus is better than yours!
We dagen je uit! Wie maakt de beste hummus van 9000 en omstreken? Maak (een variatie van) de klassieker der oosterse klassiekers: hummus!

Een professionele jury kiest tijdens de brunch de ultieme winnaar. De prijs? Eeuwige roem uiteraard, én jouw hummes wordt een maand lang als broodje van de maand geserveerd in het Vooruitcafé.

Hoe deelnemen?
Doe mee aan onze hummus-wedstrijd: meld je aan via dit formulier en breng op The Wild Brunch een portie van jouw hummus (minstens 400gr) mee in een gesloten recipiënt.
 
Cinemaximiliaan
Aanlsuitend kan je naar 'Cinemaximiliaan: Egged on by Music' (14:30 Theaterzaal - €7 / 5) een live filmconcert door een ensemble van West-Europese muzikanten en nieuwkomers uit Afghanistan, Iran, Irak en Syrië.
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
breng me hierheen