S.PELLEGRINO ® CULINARIA

OKTOBER

18tot22
ANDERLECHT • S.PELLEGRINO® CULINARIA , het gastronomische festival van de chefs.

S.PELLEGRINO® CULINARIA van 18 tot 22 oktober 2017 aan de Brusselse Vaartdijk. Meer dan ooit kunnen bezoekers er gastronomische ervaringen beleven die draaien rond gezelligheid, samen genieten en de knowhow van alle grote Belgische chefs. En er wordt ook al gedacht aan de volgende generatie, met een aantal jonge getalenteerde chefs.

S.PELLEGRINO® CULINARIA keert terug naar de bron door de chefs centraal te plaatsen in de festiviteiten, en dit in een buitengewone setting.

Op zondag houden de chefs zich rustig en nodigen ze ons uit aan grote tafels om te genieten van een zondagse brunch. Deze viering vindt plaats met alle chefs die sinds het ontstaan van het avontuur Culinaria hebben deelgenomen. De welverdiende rustdag van de chefs verloopt in een vrolijke, gezellige en familiale stemming.

Paspoort : Aperitief Hendrick's, 5 gangen (4 zoute gerechten en een dessert), S.PELLEGRINO® naar believen en koffie
Voorverkoop : 70€ // ter plaatse : 80€
----
Paspoort met aangepaste wijn/bier: Aperitief Hendrick's, 5 gangen (4 zoute gerechten en een dessert), gerecht met bijpassende wijn en bier, S.PELLEGRINO® naar
believen en koffie
Voorverkoop : 90€ // ter plaatse : 100€
---
VIP paspoort: Aperitief Hendrick's, 5 gangen (4 zoute gerechten en een dessert), gerecht met bijpassende wijn en bier, S.PELLEGRINO® naar believen, koffie en open-bar
in de Vip lounge.
Voorverkoop : 115€ // ter plaatse : 125€
---
De brunch van de chefs op zondag: Buffet naar believen
Volwassenen à Voorverkoop : 45€ // ter plaatse : 55€
Kinderen à Voorverkoop : 15€ // ter plaatse : 25€

Bron: UiTinVlaanderen.be

Kanaaldijk 8

1070 Anderlecht
breng me hierheen