© KWB Schoonaarde
KWB KOOKLESSEN VOOR MANNEN

NOVEMBER

9
VRIJDAG

NOVEMBER

16
VRIJDAG

NOVEMBER

23
VRIJDAG
SCHOONAARDE • Onze traditionele kooklessen voor mannen komen er aan. Net als de vorige jaren zal Johan ons leren om eenvoudige maar lekkere gerechten klaar te maken, waarmee we eventueel kunnen uitpakken tijdens de komende feestdagen.

Speciaal dit jaar is de derde les op 23/11. Die avond koken we met topbieren! Bier heeft de laatste jaren een bijzondere plaats veroverd in de gastronomie. Niet alleen wagen steeds meer hedendaagse chefs zich aan het gebruik van bier in hun eigentijdse, creatieve keuken, bier wordt ook steeds vaker bij gerechten geserveerd als alternatief voor de klassieke wijn. Deelnemers krijgen die avond gratis een kookboekje met 9 recepten, uitgeschreven door topchef Pieter Demarest.

Elke avond verdelen we ons ik kleine groepjes en bereiden een volledige menu, die we daarna met de ganse groep verorberen. Elke deelnemer brengt zijn eigen borden, bestek, aardappelmes en keukenhanddoek mee.

Het aantal deelnemers is beperkt. KWB-leden hebben voorrang, maar vanaf 20 oktober kunnen ook niet-leden inschrijven. Deelnemen kost 15 euro per avond voor leden van KWB Schoonaarde en 20 euro voor niet-leden. De prijs van de ingrediënten is in de deelnameprijs inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Parochiezaal Schoonaarde
Moleneinde 1
9200 Schoonaarde
breng me hierheen