© Kookworkshops - Lekker uit de zee - Vis (foto: Shutterstock)
KOOKWORKSHOPS // LEKKERS UIT DE ZEE - REEKS

APRIL

18
WOENSDAG
AALST • door Renate Coen
Twee workshops met de focus op alles wat uit de zee komt. Naast de culinaire mogelijkheden bespreken we ook de gezondheidsaspecten van een mootje vis. In de eerste workshop werken we rond vis. We bekijken het aanbod, de verschillende vissoorten, waar ze vandaan komen en het beste moment om de verschillende vissoorten te kopen. Daarna bekijken we uiteraard een menu van hapjes tot hoofdgerecht!

De tweede workshop draait rond schaal- en schelpdieren. Van de ingeburgerde scampi tot kreukels en rivierkreeftjes. We leren simpele technieken om ze te ontdoen van hun jasje en gaan eveneens aan de slag met de schalen om een fond te trekken.

Het is ook mogelijk om deze kookworkshops apart te volgen aan 60 euro/workshop.

prijs incl. aangepaste wijn of frisdrank

i.s.m. Qarfa
www.qarfa.be

inschrijvingen vanaf ma 8 jan, 10u

Bron: UiTinVlaanderen.be

Qarfa
Stationsstraat 13
9300 Aalst
breng me hierheen