© Beschrijving niet beschikbaar
KOKEN OP ROMEINS-EN LIBISCH-JOODSE WIJZE
2019

FEBRUARI

11tot25
BORNEM • In het Joodse ghetto van Rome heeft de gemeenschap haar cultuur, tradities en typische gerechten behouden waar je vandaag nog steeds van kunt genieten. Artisjokken, gehavende en gefrituurde groenten, sardienen en andijvie, pasta, kikkererwten, broccoli, taarten en wijn. Romeins- en Libisch-Joodse keuken: een lekkere en gezonde mix. Begeleiding: Nicola Priolo. 36 euro (excl. ingrediënten) Maximum 12 deelnemers Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos, groot keukenmes 3 maandagen | 19 ...

In het Joodse ghetto van Rome heeft de gemeenschap haar cultuur, tradities en typische gerechten behouden waar je vandaag nog steeds van kunt genieten. Artisjokken, gehavende en gefrituurde groenten, sardienen en andijvie, pasta, kikkererwten, broccoli, taarten en wijn. Romeins- en Libisch-Joodse keuken: een lekkere en gezonde mix.

Begeleiding: Nicola Priolo.

36 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos, groot keukenmes

3 maandagen | 19 tot 21 uur
11.02, 18.02, 25.02

Bron: UiTinVlaanderen.be

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
breng me hierheen