© Gemeentebestuur Keerbergen
INLEIDING TOT MAROKKAANS KOKEN
2018

MAART

13
DINSDAG
KEERBERGEN • Couscous, tajine, briwat, harira, pastila, groene thee met munt….altijd al Marokkaans willen koken? Dan is dit je kans om in Keerbergen kennis te maken met deze geurige en gevarieerde keuken. We ontdekken de veelzijdigheid van de kruiden als kaneel, komijn, pepers, gember, saffraan en kurkuma. Traditioneel worden de maaltijden in Marokko genuttigd met de ganse familie. Wij bereiden en proeven verschillende gerechten, zodat ook jullie thuis aan de slag kunnen om samen, thuis met je gezin, te genieten van een echte familiemaaltijd!

Inbegrepen: alle ingrediënten, syllabus, water en wijn.

Meenemen: schort-mesje-snijplank

Bron: UiTinVlaanderen.be

mail ons
0032.15 50 90 60
GC Den Bussel
Haachtsebaan 54
3140 Keerbergen
breng me hierheen