BASISCURSUS ECOLOGISCH KOKEN - DOOR VELT

NOVEMBER

15
DONDERDAG

NOVEMBER

22
DONDERDAG

NOVEMBER

29
DONDERDAG
ANTWERPEN • Wil je graag gezonder en milieuvriendelijker koken?
In drie kookavonden maak je kennis met de ecologische keuken op een praktische manier.

*In de 1ste samenkomst komen de “groene” uitgangspunten van VELT aan bod als inleiding.
Met veel seizoensgroenten koken we samen smaakvolle gerechtjes die we uiteraard ook proeven.
*Tijdens de 2de les leren we plantaardige vleesvervangers kennen én lekker bereiden.
*De zoete smaak van suikervrije desserten, dat is de basis van onze laatste bijeenkomst.

Je krijgt de recepten mee naar huis, zodat je alle gerechten thuis nog eens kan maken.
Ben je benieuwd en komt het water je al in de mond?
Niet aarzelen om in te schrijven. WELKOM!

Deze cursus wordt begeleid door Marjan Kathagen, een lesgeefster van VELT, een vereniging voor ecologisch leven in de tuin en in de keuken. Al meer dan 40 jaar promoten ze een gezond leven op het ritme van de seizoenen met respect voor de mens, het dier en het milieu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

coStA
Sint-Andriesplaats 24
2000 Antwerpen
breng me hierheen